Over ons2021-12-06T14:03:53+01:00

Onmisbare vaardigheden en kennis om digitaal te leren, spelen, leven en werken. Voor nu én in de toekomst.

Over ons

Wij zijn Bomberbot. Wij willen alle jongens en meisjes de mogelijkheid bieden digitale vaardigheden te ontwikkelen. Op een leuke en makkelijke manier. Van leren programmeren door games te bouwen tot mediawijsheid. We willen kinderen, jongeren, ouders en leerkrachten doen inzien dat je technologie niet alleen kunt consumeren, maar dat je het ook kunt creëren. Dit doen we op de basisschool, middelbare school en buiten school.

Onze missie: Alle jongens en meisjes digitaal vaardig

Wij vinden het belangrijk dat alle jongeren, jongens en meisjes, vaardigheden ontwikkelen die onmisbaar zijn in de 21e eeuw. We leven in een digitaliserende wereld die met een enorm tempo verandert. Technologie is er vanzelfsprekend. Maar digitale vaardigheden niet. Daarom is het onze missie om alle jongens en meisjes de mogelijkheid te bieden digitale vaardigheden te ontwikkelen. We geloven erin dat dit voor iedereen makkelijk én leuk moet zijn.

We doen het niet alleen. Sinds ons begin in 2014 hebben ruim 7.500 leerkrachten met behulp van onze lessen digitale geletterdheid meer dan 180.000 basisschoolleerlingen digitale vaardigheden bijgebracht. Digitale vaardigheden zijn voor iedereen van belang. In 2020 zetten we daarom de stap naar het voortgezet onderwijs. Zo willen we nog meer jongeren een goede basis bieden voor een digitaal leren, leven, spelen en werken.

Het team van Bomberbot

Kirsten van Smirren
Ontwikkelaar Curriculum
Contact
Sjoera Buurma
Partnership Manager
Contact
Diego Ahumada
Developer
Contact
Sandra Barajas
Business Developer
Contact
Partnership Manager: Jij?
Solliciteer hier
Contact
Customer Success Manager & Communicatie: Jij?
Solliciteer hier
Contact

Neem contact met ons op!

We vertellen graag meer over Bomberbot en staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Stuur nu een e-mail
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux